За предложен подкуп на полицейски служители  42-годишен водач на лек

...
За предложен подкуп на полицейски служители  42-годишен водач на лек
Коментари Харесай

Задържаха водач, предложил подкуп на полицейски служители

За препоръчан рушвет на полицейски служители  42-годишен лидер на лек автомобил „ Фолксваген “ е арестуван нощес в полицията, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи Кърджали.

На 9 октомври мъжът блъснал в село Габрово поредно два паркирани леки автомобила заради неспазване на задоволително странично разстояние. Водачът напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. 10 минути по-късно блъснал движещ се пред него „ Фолксваген “ в резултат на нарушена отдалеченост и още веднъж напуснал мястото на произшествието.

Близо 30 минути след произшествията чиновници на Пътна полиция го издирили, само че той отказал да бъде пробван за алкохол. Издаден е ваучър за здравно проучване. При обработката на пътните произшествия водачът предложил 100 лева рушвет на полицейските чиновници да не сформират акт по ЗДвП, след което е бил арестуван за период до 24 часа. Образувано е бързо произвеждане по чл.304, ал.1 от Наказателния кодекс и работата продължава проверяващ служител на реда.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР